GÖKSUN (Kahramanmaraş), () - KAHRAMANMARAŞ'ın Göksun İlçesi'nde, kimliği belirsiz bir kişi, girdiği marketin kasasındaki madeni 100 lirayı çaldı, 2 çuvala doldurduğu sigaraları da almadan kaçtı. Başba bir şüpheli ise girdiği oto galeriden bir şey almadan ayrıldı. İlçede meydana gelen 2 olay, işyerlerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
İlk olay; geçen çarşamba gece saatlerinde Kayabaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Kimliği henüz belirsiz kişi, Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan Süreyya Coşkun’a ait markete girerek yazar kasadaki madeni 100 lira ile sigaraları 2 çuvala doldurdu. Şüpheli kişi, marketten ayrıldığı sırada bir vatandaşın kendisini fark etmesi üzerine sigara çuvallarını bırakarak yanına aldığı madeni paralarla bölgeden koşarak uzaklaştı. Yaşanan olay ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
İkinci olay da aynı gece Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan İlker Akgül’ün sahibi olduğu oto galeri dükkanında meydana geldi. İşyerinin camını kıran şüpheli, çalma girişiminde bulunduğu otomobillerin anahtarlarını bulmadığı için hiçbir şey almadan iş yerinden ayrıldı. İş yerinin güvenlik kamerası görüntülerinde şüpheli kişinin, girdiği galerideki otomobillerin kontak anahtarlarını aradığı görüldü.
Polis, aynı gecede meydana gelen 2 olayla ilgili şüphelilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

MY(HK/BT) (FOTOĞRAFLI)