Melih Gökçek, Habertürk'te Ankara temsilcisi Veyis Ateş'in gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Başta ANKAPARK olmak üzere Tarihi Ulus Projesi de dahil, Büyükşehir Belediyesi'nin Ankara için çok önemli projelerinin, bir şekilde mahkeme kararlarıyla engellendiğini söyleyen Gökçek, her karar sonrası güçlerini yeniden toplayıp yola koyulduklarını, geçikmelere rağmen bu projeleri bitirdiklerini anlattı. Gökçek, 30 Mart 2014 seçimlerinin flaş projesi olan ANKAPARK'ı ise bu yıl sonunda bitirmeyi planladıklarını açıkladı.
Gökçek'ten şok suikast iddiası!

YOLDAN GEÇMESİNLER
Ankara Kalesi'nin restorasyon projesini bir dönem ODTÜ'ye vermeyi teklif ettiğini; ancak üniversiteden tüm girişimlerine rağmen cevap alamadığını da söyleyen Gökçek, karşı çıktıkları ODTÜ Bulvarını'da en çok muhalefetin kullandığını kaydetti. "Ben olsaydım, onuruma dokunur o yolu kullanmazdım" diyen Gökçek, "O dönemde buna muhalefet edenler bu yolu kullanmazlarsa en azından trafik biraz daha rahatlar" diye konuştu.

ZÜBEYDE HANIM SOKAĞI TARTIŞMALARI
Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın bağlantı yollarıyla ilgili trafik düzenlemesinde, bölge ulaşımını rahatlatacak yeni bir yol yapıldığını, bunun da Zübeyde Hanım Sokağı'ndan geçtiğini söyleyen Gökçek, oldukça dar ve kısa olan yolun isminin bu nedenle değiştirildiğini anlattı. Bu konuda ortak bir karar alındığını ve polemiğe gerek olmadığını söyleyen Gökçek, Zübeyde Hanım'ın isminin önümüzdeki günlerde daha büyük bir caddeye verileceğini ifade etti.

"ÖLÜMÜMDEN MOSSAD SORUMLUDUR"
Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo saldırısında, kimsenin açıklayamadığı bazı karanlık noktaların olduğunu da söyleyen Gökçek, bu saldırının ardında MOSSAD'ın olduğunu ima etti. Gökçek kendisiyle ilgili de suikast iddiasını dile getirdi.