KATİL ZANLISI CEZAEVİNE GÖTÜRÜLDÜ
Cezaevinde intihar girişiminde bulunduğu için Adana Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilen Gizem Akdeniz'in katil zanlısı Süleyman Akdeniz, yapılan psikolojik testlerden sonra bugün geniş güvenlik önlemleri altında tekrar Kürkçüler E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Hastanede kaldığı sürede adli servisteki tek kişilik odada tutulan Süleyman Akdeniz'in yapılan psikolojik testlerinde akli dengesinin de yerinde olduğu belirlendi.
Akdeniz'in görüşmeler sırasında, "Ben çok geniş bir ailede büyüdüm. Sevgi görmedim. Sevgiye muhtaç bir çocuk olarak büyüdüm" dediği öğrenildi.
Katil zanlısının Gizem'i yakmadığını, sadece bıçakladığını, ağzından kan geldikten sonra olay yerinden ayrıldığını, pişmanlık duyarak otomobilde bir süre ağladığını da anlattığı öğrenildi.
Öte yandan Akdeniz'in hastanede olduğunu öğrenen birçok kişinin gelip gittiği, tehditler savurduğu, bu nedenle binanın çevresinde ve içinde polisin herhangi bir saldırıya karşı güvenlik önlemi aldığı da bildirildi.

BK(OA/AAA)