KONYA'da bir çocuk annesi 20 yaşındaki Fatma K., tartıştığı işsiz olan kocası Mehmet Ali K.'yi bıçakla elinden ve ayağından yaraladı. Yaralı eş ambulansla hastaneye kaldırılırken, Fatma K. polis tarafından gözaltına alındı. Kucağında küçük çocuğuyla sağlık kontolüne getirilen Fatma K. gözyaşlarına hakim olamadı.

Olay, saat 23.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Sadık Dülger Sokak içerisinde meydana geldi. İddiaya göre uzun süredir işsiz olan 24 yaşındaki Mehmet Ali K. para bulmak için evdeki eşyalarını satmaya başladı. Eşinin işsiz olmasından ve evdeki eşyaları satmasından rahatsız olan Fatma K. tartışmaya başladı. Tartışmanın bir süre sonra kavgaya dönüşmesi sonucu Fatma K. eline aldığı ekmek bıçağıyla kocasını korkutmak istedi. Bıçağın üzerine giden Mehmet Ali K. arbede sırasında elinden yaralandı. Mehmet Ali K. eşinin ayağına vazo atması nedeniyle ayağından da yaralandı.

Yaralanan Mehmet Ali K. komşularının çağırdığı ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Fatma K. ise polis tarafından evinde gözaltına alındı. Kucağında küçük çocuğuyla sağlık kontrolüne getirilen Fatma K. gözyaşlarına hakim olamadı. Çiftin bir gün önce de kavga ettiği ve polis merkezine giderek ifade verdikleri belirtildi.

TY (İA/SSA)(FOTOĞRAFLI)