MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, 27 yaşındaki barmen Erol Uygen, bir inşaatın asansör boşluğunda çamaşır ipiyle kendini asarak intihar etti. Uygen'in intihar etmeden kısa bir süre önce Facebook'taki sayfasında Çeçen lider Şamil Salmanoviç Basayev'in, "Ne zaman öleceğimiz önemli değildir. Önemli olan nasıl öleceğimizdir, bize düşen şerefimizle ölmektir" sözünü paylaştığı dikkati çekti.
Bugün saat 07.30 sıralarında, çalıştıkları Marmaris Atatürk Caddesi'ndeki dört katlı inşaata gelen işçiler, asansör boşluğunda ipe asılı bir erkek cesedi olduğunu farkedip, '155 Polis İmdat' ihbar hattını aradı. Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından işçilerin yardımıyla asılı olduğu yerden indirilen cesedin üzerinden çıkan kimlikten barmen Erol Uygen'e ait olduğu anlaşıldı.
İNTİHAR MEKTUBU BULUNDU
Kışın İstanbul, yaz aylarında ise Marmaris'te Barlar Sokağı'nda bir gece kulübünde barmenlik yaptığı öğrenilen Uygen'in ayak dibinde ise bir intihar mektubu bulundu. Savcı incelenmek üzere mektuba el koyarken, Uygen'in cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Polis, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını da incelemeye aldı.
Soruşturma sürerken Uygen'in sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında Çeçen Lider Şamil Salmanoviç Basayev'in "Ne zaman öleceğimiz önemli değildir. Önemli olan nasıl öleceğimizdir, bize düşen şerefimizle ölmektir" sözü ile Kuran-ı Kerim'den bazı sureler paylaştığı belirlendi.

AG(İÖ/AAA)(FOTOĞRAFLI)