ADANA'da parkta hatıra fotoğrafı çektiren çiftin gelin otomobilini soyduğu iddiasıyla 39 yaşındaki Reşit Çolak yakalandı.
Kozan İlçesi'nde evlenen 26 yaşındaki Selman Demiryürek ile 25 yaşındaki Seda Demiryürek çifti, düğün salonuna gitmeden önce hatıra fotoğrafı çektirmek istedi. Dün öğle saatlerinde Seyhan İlçesi'ndeki Merkez Park'a gelen çift, park ettikleri otomobilden inip, fotoğraf çektirmeye başladı. Bir süre sonra geri dönen çift, otomobilin camının kırık olduğunu ve içinde 11 bin lira değerinde altın takıların bulunduğu çantanın çalındığını fark etti. Yeni evli çift, durumu polise bildirdi.
Olay yerine gelen ekipleri yaptığı araştırma sonrasında hırsızlığı aynı suçtan çok sayıda kaydı bulunan Reşit Çolak'ın yaptığını belirledi. Ekipler, olaydan bir saat sonra Reşit Çolak'ı İncirlik Kemalpaşa Mahallesi'nde yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli, "Ben hırsızlık yapmadım. En mutlu günlerini ben değil siz zehir ettiniz" diye kendini savundu. Çolak'ın sakladığı altınların bulunması için ekipler çalışmasını sürdürüyor.