ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde 60 yaşındaki Mehmet Karadanalı, fırına ekmek almaya gittiği sırada kar maskeli 2 kişinin sopalı saldırı sonucu yaralandı. Tabancayla 1 el havaya ateş eden saldırganlar, Karadanalı'yı dövdükten sonra kaçtı.
Eski Sanayi Mahallesi'ndeki olay, saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Ekmek almak için fırına giden Mehmet Karadanalı arkadaşı Metin Ünsal ile eve dönerken kar maskeli 2 kişinin saldırısına uğradı. Havaya tabancayla 1 el ateş ederek, Metin Ünsal'a olaya karışmaması için uyarıda bulunan saldırganlar daha sonra ellerindeki sopalarla Mehmet Karadanalı'ya vurmaya başladı. Baş ve çeşitli yerlerinden aldığı darbelerle yaralanan Karadanalı, kanlar içinde yere yığıldı. Bu sırada olaya müdahale etmek isteyen Metin Ünsal da sol eline aldığı sopa darbesiyle hafif şekilde yaralandı. Saldırının ardından saldırganlar plakası bezle kapatılmış bir minibüsle olay yerinden kaçarken, çevredekiler polisten yardım istedi.
POLİS SALDIRGANLARI ARIYOR
İlk müdahale olay yerinde sağlık görevlileri tarafından yapılan Mehmet Karadanalı ve Metin Ünsal, ambulansla Yalvaç Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Polise ifade veren Mehmet Karadanalı, saldırganların maske taktığını ve tanımadığını söyledi. Kimseyle husumeti bulunmadığını kaydeden Karadanalı, saldırının nedenini de bilmediğini belirtti.
Polis, saldırganların kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI