İZMİR'in Alsancak Semti'nde, başının arkasına aldığı darbeyle ağır yaralanan makine mühendisi 29 yaşındaki Salih Üskül kaldırımda ölü halde bulundu. Bölgeye yakın gece kulübünden çıktıktan kısa bir süre önce hayatını kaybettiği belirlenen Üskül'ün, trafik kazasına mı yoksa bir cinayete mi kurban gittiği araştırılıyor.
Olay, bugün saat 03.30 sıralarında, Şehitler Caddesi numara 79 yanındaki arsanın karşısında meydana geldi. Teknolojik aletletler üreten bir şirkette çalışan makine mühendisi Salih Üskül, Alsancak'ta gittiği bir kulüpten çıktıktan ayrıldı. Bir süre sonra Üskül'ün bir arkadaşı da mekandan ayrıldı. Gece kulübünden ayrılan adı açıklanmayan genç, kulübe yakın arsa karşısındaki kaldırımda arkadaşı Üskül'ün kanlar içinde yattığını gördü. Sağlık ve polis ekiplerine bilgi verildi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen acil yardım ekiplerinin kontrolünde, başının arkasına darbe aldığı görülen Üskül'ün öldüğü  belirlendi.
GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENECEK
Kaldırım ve çevresi güvenlik şeridi ile çevrilirken, olay yeri inceleme ekipleri araştırma yaptı. Nöbetçi Savcı ile polisin incelemeleri sonrası Salih Üskül'ün cesedi otopsi için İzmir Ali Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Üskül'ün arkadaşı, ifadesinin alınması ardından serbest bırakıldı. Alkollü olduğu belirtilen Salih Üskül'ün işlek olan yolda kaza sonucu mu, yoksa saldırıya uğrayıp öldürüldüğü araştırılıyor. Güvenlik güçleri olay yerine yakın  işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürülüyor.