KIRIKKALE'de içkili bir gazinoda birlikte eğlenen 3 kişinin sokağa taşan kavgada tabancayla ateş açan Abdulkadir K., 29 yaşındaki Ersin Öztürk'ü öldürdü, 34 yaşındaki Orhan Sarı'yı ağır yaraladı.
Olay Kırıkkale Yeni Mahalle Tuna Caddesi üzerinde saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Aynı mahallede oturan Orhan Sarı, Ersin Öztürk ile Abdulkadir K., eski Samsun Yolu üzerinde bulunan Aşağı Mahmutlar Köyü yakınındaki bir gazinoda birlikte eğlendi. Ancak üç kişi arasında daha sonra tartışma çıktı. Tartışma araya girenler tarafından yatıştırılırken, gazinodan evlerine gitmek için çıkan Orhan Sarı ile Ersin Öztürk'ü takip eden Abdulkadir K., üzerindeki ruhsatsız tabancayı çekerek arkadaşlarına kurşun yağdırdı.
BİRİ HASTANEDE ÖLDÜ
Kurşunlara hedef olan Orhan Sarı ile Ersin Öztürk ağır yaralandı. Bu sırada tabancadan çıkan kurşunlar, sokakta bulunan araçlara da isabet etti. Silah sesleri ile uyanan mahalle sakinlerinin ihbarı ile gelen 112 Acil Servis ekibinin ilk müdahaleyi olay yerinde yapıkları Sarı ve Öztürk'ü Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Göğsüne ve karın bölgesine 4 kurşun isabet eden Ersin Öztürk doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamazken, karın ve göğüs bölgesine 2 kurşun isabet eden Orhan Sarı ameliyata alındı.
Polis, kaçak Abdulkadir K.'nın yakalanması için çalışma başlattı.