GAZİANTEP'te, yüzleri maskeli ve silahlı 3 kişi, girdikleri PTT şubesinde tehdit ettikleri görevliden 1800 lirayı alarak kayıplara karıştı.
Olay, akşam saatlerinde Cengiz Topel Mahallesi Sadıklar Caddesi üzerinde bulunan PTT şubesinde meydana geldi. Mesai bitimine dakikalar kala PTT şubesine gelen 3 kişi, kapı önünde yüzlerine maske takarak içeri girdi. Maskeli 3 kişi ellerindeki tabancayla tehdit ettikleri görevliye uzattıkları poşete paraları doldurmasını istedi. Bu sırada şubede bulunanları da etkisiz hale getiren 3 soyguncu, görevlinin poşete koyduğu 1800 lira parayı alarak kaçtı. Soyguncuların kaçmasının ardından PTT görevlileri ile vatandaşlar durumu polise bildirip yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, görgü tanıklarının ifadesine başvurup, şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Polis ekipleri bu sırada PTT şubesindeki güvenlik kamerası kayıtlarını da incelemeye alarak silahlı soyguncuların kimliklerini belirlemek için çalışma başlattı.
SOYGUNCULAR GÜVENLİK KAMERASINDA
1800 lira ile kayıplara karışan soyguncular PTT şubesinin yakınındaki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. İşyerine ait güvenlik kamerası kayıtlarında PTT önüne gelen 3 kişinin, kapı önünde yüzlerine maske takarak içeriye girdikleri ve yaklaşık bir dakika sonra koşarak uzaklaştığı görülüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.