GAZİANTEP'te, aralarında husumet bulunan iki grup arasında cezaevi önünde kavga çıktı. Bıçakların kullanıldığı kavgada 2 kişi yaralandı, 5 kişi gözaltına alındı.
Olay, saat 10.00 sıralarında Gaziantep Açık ve Kapalı Cezaevi'nin ziyaretçi girişinde meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet bulunan 2 grup, cezaevi önünde karşılaşınca tartışmaya başladı. Sebebi bilinmeyen ve kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada Halil İbrahim Ö. bıçak, Hanefi İ. ise aldığı yumruk darbeleriyle yaralandı. Kavga ihbarının ardından olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliğini alarak kavga edenlere müdahale etti. Sağlık ekipleri ise bıçaklanan Halil İbrahim Ö. ile dövülen Hanefi İ.'yi ilk müdahalesinin ardından ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Polis, kavgaya karıştığı iddia edilen Ferhat Y., Yakup G., Ali G., ile tedavileri tamamlanan Hanefi İ. ve Halil İbrahim Ö.'yü gözaltına alarak sorgulamak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürdü. Kavgayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.