GAZİANTEP’te, geçen cuma fuhuşa zorladığı eşi 32 yaşındaki Gülbeyaz Şentürk’ü tabancayla göğsünden vurarak öldüren 39 yaşındaki Hacı Bayram Şentürk, polis tarafından yakalandı. Hacı Bayram Şentürk, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, geçen cuma Güneykent Mahallesi 16'ncı sokakta meydana geldi. İddiaya göre, boşanma aşamasında olan Hacı Bayram Şentürk, ayrı yaşadığı eşi Gülbeyaz Şentürk ile sokakta tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada öfkelenen Hacı Bayram Şentürk, yanında bulunan tabancayla eşi Gülbeyaz Şentürk'e, 16 yaşındaki kızı Büşra Şentürk'ün gözü önünde art arda ateşledi. Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Gülbeyaz Şentürk, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Hacı Bayram Şentürk ise olay yerinden kaçtı.
Cinayetle ilgili çalışma başlatan polisler, Hacı Bayram Şentürk'ün, Hoşgör Mahallesi'ndeki bir evde olduğunu saptadı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Hacı Bayram Şentürk'ü yakalayarak gözaltına aldı. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Şentürk, tartışma sırasında eşini fuhşa zorlayan ve daha önce de kendisine taciz edici mesajlar attığı iddia edilen kişilerin de oraya geldiğini öne sürdü. Kendisinin eşini ve kızına fuhuş yaptırmadığını, eşine başkaları tarafından fuhuş yaptırıldığını iddia eden Şentürk, bu kişileri görünce savunma amaçlı olarak tabancasını ateşlediğini ileri sürdü. Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve savcılıkta da kendini savunduğunu söyleyen Hacı Bayram Şentürk, nöbetçi mahkemece 'kasten adam öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.