ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde geçen salı, jandarma ekiplerinin düzenlediği fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 11 şüpheliden 7'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Side Beldesi'nde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine geçen 14 Ocak'ta belirlenen 14 adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonda, fuhuş çetesi lideri olduğu öne sürülen S.F. ile çete üyesi M.F., C.F., S.F., Ö.Ş., A.A., K.D., F.E., T.K., F.A. ve Y.Ü. gözaltına alındı. Baskında, fuhuş yaptığı belirlenen yabancı uyruklu 7 kadın da yakalandı. Kadınlar, işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Antalya Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken, sorguları tamamlanan 11 kişi dün Manavgat Adliyesi'ne sevk edildi.
Savcılık sorgularından sonra mahkemeye çıkarılan şüphelilerden, örgüt lideri olduğu ileri sürülen S.F. ile C.F., Y.Ü., Ö.Ş., M.F., K.D. ve T.K., tutuklandı. Diğer şüphelilerden S.F. adli kontrollü olarak, A.A., F.E ve F.A ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Fuhuş yapıldığı belirlenen 5 apart otel ise mühürlendi.