SAMSUN'da 37 yaşındaki Yeşim Dağ, fuhşa yer temin ettiği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, İlkadım İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Polis, hırsızlık ve fuhuş için yer temin etmek suçlarından 18 suç kaydı bulunan Yeşim Dağ ile sevgilisi Ercan G.'nin evlerinde para karşılığı fuhuş yaptırdığını belirleyip, dün gece evin önünde beklemeye başladı. Evden çıkan bir kişiyi, polis sorguladı. Bu kişi polise, Dağ'ın evinde 70 lira karşılığında G.A. isimli kadınla cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. Bunun üzerine eve baskın yapan polis, Yeşim Dağ, Ercan G. ve G.A.'yı gözaltına aldı.
G.A. ifadesi alındıktan sonra Kabahatler Kanunu gereğince 88 lira para cezası uygulanıp serbest bırakıldı. Suçlamaları kabul etmeyen iki şüpheli hakkında ise 'fuhuş için yer temin etmek' ve fuhşa aracı olmak' suçlarından işlem yapıldı.
Polisteki işlemleri tamamlanan Yeşim Dağ ve Ercan G. bugün adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Yeşim Dağ tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.