KAHRAMANMARAŞ'ta freni boşalan kamyon, girdiği sokaktaki elektrik direği ile bir evin balkonunu yıktı. Yaklaşık 400 metre sürüklenen kamyonun ezdiği sokakta oynayan Suriye uyruklu 7 yaşındaki Bilal Hatip yaşamını yitirdi.

Kaza, akşam saatlerinde Dumlupınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, freni boşalan Sadettin Taciroğlu yönetimindeki 60 VA 892 plakalı kamyon, 32 numaralı sokakta önüne gelen her şeyi yıktı. Bir evin balkonu ile elektrik direğini önüne alarak sürükledi. Sokakta oynarken sürüklenen kamyonun ezdiği Suriyeli Bilal Hatip olay yerinde yaşamını yitirdi. Sokakta paniğe neden olan kazada kamyon sürücüsü Sadettin Taciroğlu, tepkilerden korkarak olay yerinden kaçtı.

Kaza nedeniyle sokak savaş alanına dönerken Suriyeli çocuğun cesedi otopsi için morga götürüldü. Yaşamını yitiren Bilal Hatip'in 3 kardeşi sokakta uzun süre gözyaşı döktü. Polis, sokakta inceleme yaparken, kamyon sürücüsü Sadettin Taciroğlu ise Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI