Murat DELİKLİTAŞ / İstanbul, () - OKMEYDANI'nda, kendisini sıkıştıran taksiden kaçmaya çalışan Yunus ekibi, bir otomobile çarparak kaza yaptı. Otomobilden inen Hülya Yener adlı kadın, yaralı polisin elini tutarak moral verdi. Yaklaşık 30 dakika yerde yatarak ambulans bekleyen yaralı polis hastaneye kaldırıldı.

Kaza, E-5 Karayolu'nun Okmeydanı Kavşağı'nda saat 19.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir taksi, seyir halindeki motorize Yunus ekiplerini sıkıştırdı. Motosikletin hakimiyetini kaybeden Yunus ekibi, kayarak seyir halindeki Alim Çakır'ın kullandığı 34 AK 2901 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonrası yerde sürüklenen polis memurlarından Berkay Aydıner yaralandı. Kazaya karışan araçtan inen Hülya Yener adlı kadın ise yaralı polis memurunun yardımına koştu.

POLİSİN ELİNİ BIRAKMADI

Ayağından yaralanan polis memurunun elinden tutan Yener, ambulans gelinceye kadar polisin başında bekledi. Yaralı polise moral veren Hülya Yener, ambulansın gelmesiyle aracına geçti. Kazada arkadaşı yaralanan diğer polis memuru ise gözyaşlarına boğuldu. Ağlayan polis memurunu meslektaşları teselli etti.

GELEN AMBULANSLAR DOLU ÇIKTI

Yaralı polis memuru için çağrılan ambulans ise uzun süre kaza yerine gelemedi. Olay yerinden geçen iki ambulans da hastaları olduğu gerekçesiyle yerde yatan yaralı polis memurunu almadı. Beklenen ambulans kazadan yaklaşık yarım saat sonra geldi. Arkadaşlarının yardımına gelen Yunus ekipleri, basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı.

MOTOR KAYARAK BANA VURDU

Otomobil sürücüsü Alim Çakır, “Tam göremedim. Burada bir taksi vardı. Motor da kayarak geldi, bana vurdu dedi. Polis ekipleri, kaçan taksi sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

MD (CO) FOTOĞRAF: Murat DELİKLİTAŞ