TEKİRDAĞ’ın Ergene İlçesi’nde, takla atan otomobilde bulunan folklor eğitmeni 23 yaşındaki Özge Battal öldü, 3 kişi yaralandı.
Kaza, sabah saat 10.00 sıralarında Ergene- Çorlu yolu Marmaracık mevkisinde meydana geldi. Dün akşam Karamehmet köyünde bir arkadaşlarının asker eğlencesine katılan ve geceyi burada geçirdikten sonra Çorlu’ya dönmek için arkadaşlarıyla 59 UR 862 plakalı otomobille yola çıkan Erdem Sedef, sollama yaptığı sırada direksiyon kontrolünü yitirince otomobil takla attı. Erdem Sedef kazayı yara almadan atlatırken, otomobilde bulunan ve yaralanan arkadaşları Özge Battal, Hatice Yaman, Sinem Kurt ve Gizem Kurt, olay yerine gelen ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Özge Battal yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
1.70 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI
Kazayı sonrası büyük şok yaşayan Erdem Sedef, jandarma ekiplerine kazayı anlatırken, "Asker eğlencesinden dönüyorduk. Solamaya çıktım. Hızım 100- 110 kilometre civarındaydı. Sonra direksiyon hakimiyetimi kaybettim ve kaza oldu." dedi. 
Gözaltına alınan ve 1.70 promil alkollü çıkan Erdem Sedef Çorlu İlçe Jadarma Komutanlığı’na götürüldü. Soruşturma sürüyor.