TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy İlçesi’nde 5 kişi arasında çıkan bıçak ve tabancanın kullanıldığı kavgada ekmek fırını işletmecisi 55 yaşındaki Feyzullah Bekgöz ile oğlu 24 yaşındaki Recep Bekgöz öldü, Yusuf Keleş ise ağır yaralandı. Kavgaya karıştığı iddiasıyla biri kadın 2 şüpheli gözaltına alındı.
Olay, Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Cadde üzerinde oğlu Recep Bekgöz ile birlikte ekmek fırını işleten Feyzullah Bekgöz akşam saatlerinde işyerine gelen Yusuf Keleş, E.K. ve İ.K. ile henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Kısa sürede büyüyen tartışmada bıçak ve tabancalar çekildi. Çıkan arbede de ekmek fırını işletmecisi 55 yaşındaki Feyzullah Bekgöz henüz kimin ateş ettiği bilinmeyen tabancadan çıkan 3 kurşunun vücuduna isabet etmesi sonucu olay yerine hayatını kaybetti. Oğlu 24 yaşındaki Recep Bekgöz ise bıçaklanarak ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince yaralanan Recep Bekgöz ile Yusuf Keleş, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen Recep Bekgöz de kurtarılamadı. Diğer yaralı Yusuf Keleş'in tedavisi ise devam ediyor.
2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında kullanılan bıçak ve tabanca ele geçirilirken, olaylara karıştığı belirlenen biri kadın 2 kişi de polis ekiplerince gözaltına alındı. Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı İsmail Akça’nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Feyzullah Bekgöz ve oğlu Recep Bekgöz’ün cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.