MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde polis tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda öğrencilere pazarlanmak üzere İzmir'den getirilen 160 ecstasy hap ve 20 gram bonzai uyuşturucu madde ele geçirildi.
Fethiye Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Fethiye'de öğrencilere uyuşturucu madde temin eden sokak satıcılarına yönelik geçen 15 Ocak'ta operasyon düzenlendi. İzmir'den getirdiği uyuşturucu maddeyi Fethiye'de pazarlamaya hazırlanan F.D.'yi gözaltına alan polis, evinde yapılan aramada 6 paket halinde 20 gram bonzai uyuşturucu madde ve 160 adet ecstasy hap ele geçirdi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen F.D. çıkarıldığı nöbetçe mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
EMNİYETTEN OPERASYON AÇIKLAMASI
Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Toplum sağlığı ile gençlerimizin zararlı ve bağımlılık yapan bu maddelerden korunmasını sağlamak amacıyla uyuşturucu madde üreten, nakli ve ticaretini yapan suç odaklarına yönelik çalışmalarımız halkımızın da desteği ile aralıksız olarak devam edecektir" denildi. (FOTOĞRAFLI)