ANTALYA'da çocukluk arkadaşının eşi Songül Gürer ile gece boyunca eğlendikten sonra sabaha karşı falezlere gelen 40 yaşındaki Yasin Sulupınar, indiği kayaklıklardan çıkmaya çalışırken dengesini yitirince 20 metre yükseklikten düştü. Ağır yaralanan Sulupınar, kısa süre sonra öldü.
Olay, Antalya'nın Muratpaşa İlçesi, Yeşilbahçe Mahallesi'nde bulunan Falez Parkı'nda meydana geldi. Eşi ile araları bir süreden bu yana açık olan 20 yaşındaki Songül Gürer, eşinin çocukluk arkadaşı Yasin Sulupınar ile gece boyunca gezdi. Bugün saat 05.20 sıralarında Falez Parkı'nda kayalıklardan inen Sulupınar ile Gürer, bir süre burada kaldıktan sonra yukarı çıkmaya karar verdi.
Gürer ve Sulupınar, indikleri yerden yukarı çıkmaya çalıştı. Yasin Sulupınar, ayağı kayınca 20 metre yükseklikten kayalıklara düştü. Baş ve ayağından aldığı darbelerle ağır yaralanan Sulupınar, öldü. Yapılan ihbarı üzerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yukarıdan yapılan çalışmalar sonuç vermeyince deniz polisinden yardım istendi.  İtfaiyenin kayalıklardan güçlükle çıkardığı Yasin Sulupınar'ın cesedi, botla Yat Limanı'na çıkarıldı.
Olay yeri ve Yat Limanı'nda yapılan inceleme ardından Yasin Sulupınar'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken olay anında yanında bulunan Songül Gürer, ifadesine başvurulmak üzere Demircikara Polis Merkezi'ne götürüldü.
Soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI