Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK, () - ZONGULDAK'ta oturan maden işçisi 46 yaşındaki Şenol T., komşusu aracılığıyla tanışıp evlenmek istediği 31 yaşındaki M.Ö. tarafından bıçaklanarak yaralandı.
2 yıl önce 3 çocuğuyla birlikte kendisini terk eden eşinden 3 ay önce boşanan Şenol T., komşusunun aracılığıyla tanıştığı daha önce 1 yıl evlilik yapıp boşanan 1 çocuk sahibi M.Ö. ile ikinci evliliğini yapmak istedi. İddiaya göre M.Ö., evlilik öncesi birbirlerini tanımak için taşındığı Şenol T.'nin evinden 1 ay sonra ayrıldı ve evlenmek istemediğini söyledi.
Önceki gün Mithatpaşa Mahallesi'ndeki parkta bir araya gelen Şenol T. ile M.Ö. ve tanışmalarına aracılık eden komşusu Ş.Y. ve onun eşi F.Y. arasında tartışma çıktı. M.Ö., evde kalan eşyalarını isterken Şenol T., aracı olan komşusuna verdiğini iddia ettiği 2 bin lirayı istedi. 
Kavgaya dönen olayda M.Ö., çantasından çıkardığı meyve bıçağı ile Şenol T.'yi koltuk altından bıçakladı. Yaralanan Şenol T., ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, gözaltın alınan 3 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
Hastanede tedavisi süren Şenol T., M.Ö. ve komşusundan şikayetçi olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI