ZONGULDAK'ta, yol kenarındaki evinin önündeyken, kontrolden çıkarak üzerine gelen otomobilin altında kalan iş makinesi operatörü 60 yaşındaki Cavit Kefeli öldü.
Kaza, dün akşam saatlerinde Terakki Mahallesi 102 Sokak'ta meydana geldi. Zonguldak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde iş makinesi operatörü olarak çalışan Cavit Kefeli, yol kenarında bulunan evinin önünde beklerken virajda kontrolden çıkarak üzerine gelen A.G. yönetimindeki 67 DC 733 plakalı otomobilin altında kaldı. Yaralanan Kefeli, çağrılan ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kefeli, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Sürücü A.G. ise gözaltına alındı.
Cavit Kefeli için Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi'nde tören düzenlendi. Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir, Cavit Kefeli'nin de katıldığı çalışma ile Bağlık Mahallesi'nde yaptıkları yolda inceleme yaptığını, bölge halkının yola Cavit Kefeli'nin adını vermek istediğini söyledi. Bu isteğin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Başkan Akdemir, "Gerçekten çok çalışkan bir arkadaşımızdı. Böyle çalışkan arkadaşlara ihtiyacımız var. Ama taktiri ilahi, kader. İnanılmaz bir yerde trafik kazası geçiriyor arkadaşımız. Bu kadar talihsiz bir olay. Ailesine başsağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağolsun" dedi.
Cevit Kefeli'nin cenazesi, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları içinde toprağa verildi.