ESKİŞEHİR'de polisin düzenlediği operasyonda, evindeki gizli bölümde saklanan suç örgütüelebaşı N.G. bir kadın polis tarafından kolundan vurularak yakalandı. N.G. ile birlikte gözaltına alınan 9 kişi adliyeye sevk edildi.
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, suç işlemek amacıyla silahlı örgüt kurdukları, adam öldürmeye tam teşebbüs, yaralama, gasp, tehdit, kumar ve uyuşturucu madde ticareti yaptıkları öne sürülen kişilere yönelik operasyon düzenlendi. Ekipler operasyon kapsamında 9 ev ve işyerine eş zamanlı baskın yaptı.
Emek Mahallesi'nde oturan ve örgütün elebaşı olduğu belirtilen N.G.'nin evinde polis ekiplerinin yaptığı aramada gizli bölme bulundu. Elinde tabancayla saklandığı gizli bölmede görülen N.G., operasyona katılan bir kadın polisin ateş açmasıyla sağ kolundan yaralandı. Etkisiz hale getirilen N.G. daha sonra ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kadın polisin tabancasından çıkan kurşunun kolunu sıyırıp geçtiği N.G. acil serviste gerekli tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi.
ELE GEÇEN SUÇ ALETLERİ
Operasyonda N.G. ile birlikte M.G., Y.B., M.A., M.S., M.K., Ş. A., H.A. ve S.A. yakalandı. Gözaltına alınan 9 şüphelinin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 8  tabanca, 126 fişek, 1 av tüfeği, 71 gram esrar, 5 kesici alet ile çok miktarda değişik kişiler adına düzenlenmiş senet ve tapu asılları ele geçirildi. Şüpheliler yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.