ÇOCUKLARINI VE EŞİNİ DÖVMÜŞ
Zonguldak'ın Kozlu Beldesi'nde 38 yaşındaki Ayşegül E.'nin, eşi 38 yaşındaki Muhammet Ali E.'yi, eve alkollü gelip çocuklarını ve kendisini dövmesi nedeniyle boğarak öldürdüğü ileri sürüldü. Özel bir şirkete ait depoda bekçilik yapan Muhammet Ali E.'nin, "Siz amcanızı neden sevmiyorsunuz?" diyerek 4 kızına tepki gösterdiği, büyük kızı 16 yaşındaki R.E.'yi dövdüğü, araya giren eşi Ayşegül E.'yi de dövüp saçlarından tutarak yerde sürüklediği iddia edildi. Yaklaşık 2 ay önce çıkan tartışmada eşinin üzerine sıcak su attığı söyleyen Ayşegül E.'nin de alkollü eşinin boynuna sarılıp çocuklarının gözü önünde boğarak öldürdüğü ileri sürüldü.
Olayın ardından 155 Polis İmdat hattını arayıp eşini öldürdüğünü söyledi belirtilen Ayşegül E. ifadesinde, eşinin sürekli eve alkollü geldiğini, eve ve çocuklarına bakmadığını ve çocukları ile kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. Ayşegül E., polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
Ölen Muhammet Ali E.'nin cenazesi ise Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morgundaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Muhammet Ali E.'nin cenazesi, Kozlu'daki Aziziye Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.