İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde, yeni evli Orhan ve Sevgi Kütük'ün evine giren hırsızlar, çiftin ev almak için biriktirdiği 45 bin TL değerindeki takıları ve parayı çaldı. 

Olay, geçtiğimiz 14 Aralık cumartesi akşamı Yeşilyurt semti 9125/14 sokak numara 8/1 daire 2'de meydana geldi. Orhan ve Sevgi Kütük çiftinin evde olmadığı sırada balkondan giren ve yatak odasının kapısını kıran şahıslar, iki farklı yerde saklanan 10 bin TL, 750 Euro ve 35 bin TL değerinde takılar olmak üzere yaklaşık 45 bin TL'yi alarak kayıplara karıştı. 19 Ağustos tarihinde evlenen Orhan Kütük ve Sevgi Kütük çifti, kirada oturdukları eve akşam saatlerinde gittiklerinde yatak odasının dağıtılmış olduğunu gördü. Bir gaz firmasında işçi olarak çalışan Orhan Kütük, sakladıkları paraların ve takıların olmadığını görünce şok geçirdi. Kütük çifti, durumu polise bildirirken ekipler evde inceleme yaptı. Polis ekipleri, zanlıları belirlemek için çalışma başlattı.

Ev almak için biriktirdikleri paraları çalınan Orhan Kütük,"Cumartesi sabah eve geldim. Üstümü değiştirdim. Birkaç sokak aşağıda olan kayınvalidemlere gittim. Eşim akşam işten oraya geldi. Hep beraber yemek yedikten sonra çıktık. Eve 22.40 sıralarında vardık. Dağınıklıktan fark ettim. Balkondan girmişler. İkinci katta oturuyoruz, balkona nasıl tırmanmış. Yatak odasına girmiş. Yatak odasının kapısı kırılmış ve ziynet eşyalarını almış gitmiş. Bu işi bilen birilerinin yaptığına inanıyorum. Direk saklandıkları yerden alınmış ve terk edilmiş. Düğünümüz yakın bir zamanda oldu ve takılan takılar ve biriktirdiğimiz parayı ev almak için yatak odasında sakladık. Tek hayalimiz ev almaktı. Yemeden içmeden biriktirdiğimiz birikimimizin hepsi gitti. Zanlıların yakalanmasını istiyoruz" dedi.