ADANA'da elektrik malzemesi satıcısını kaçırıp, cebindeki bin 500 lira parayı döverek zorla aldıkları iddiasıyla yakalanan 2 kişi tutuklandı.
Olay, merkez Seyhan İlçesi Kiremithane Mahallesi'nde geçen cumartesi günü meydana geldi. İddiaya göre inşaat işçisi 20 yaşındaki Recep A. ve 28 yaşındaki arkadaşı Umut Ü., elektrik malzemesi satıcılığı yapan İ.Y.'yi, iş aldıkları inşaatı gösterme bahanesiyle otomobillerine bindirdi. Recep A. ve Umut Ü., şehir dışına götürdükleri İ.Y.'ni otomobilden indirip, dövdü. Daha sonra elleri ve ayaklarını bağlayıp, cebindeki bin 500 lira parayı alarak, kaçtı.
Yerde sürünerek yola çıkan ve kendisini fark eden vatandaşlardan yardım isteyen İ.Y., polise sığınarak, kendisini döven ve gasp edenlerden şikayetçi oldu. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmada Recep A., Karataş İlçesi'nde, Umut Ü. ise merkez Seyhan İlçesi'nde yakalandı. Şüpheliler, gasp suçlamasını kabul etmezken, İ.Y.'den alacakları olduğunu, bu nedenle kavga ettiklerini savundu. Polis merkezinde yapılan işlemler sonrası adliyeye sevk edilen Umut Ü. ve Recep A. tutuklandı.

FOTOĞRAFLI