ESKİŞEHİRSPOR'un tecrübeli defans oyuncularından Leonardo De Deus Santos (Dede) otomobiliyle evine giderken önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptığında önündeki araca çarptı. Kazada Dede yara almadan kurtulurken araçlarda maddi hasar oluştu.

Kaza bugün akşam saatlerinde Eskişehir-Bozüyük karayolunun 7'nci kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre uzun süren sakatlığından yeni kurtulan ancak bu akşam oynanan Eskişehirspor-Kardemir Karabükspor maçı kadrosuna alınmayan 35 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Dede, Atatürk Stadyumu'nda 0-0 biten karşılaşmayı izledikten sonra kulübün kendisine kiralamış olduğu 34 JT 6967 plakalı otomobille evine giderken, önüne bir köpek çıktı. Köpeğe çarpamamak için direksiyonu sağa çeviren Dede aynı istikamete giden 11 EC 905 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada Dede ile diğer araç sürücüsü yara almazken her iki araçta maddi hasar oluştu.

Eskişehirspor kulübü yetkilileri, Dede'nin kullandığı aracın çekiciyle kaza yerinden götürüldüğü, sağlık durumu iyi olan Dede'nin ise evinde gittiğini belirtti. EK(EK/SSA)