ESKİŞEHİR'de polisin düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları öne sürülen 4 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 34 gram esrar ile 31 ecstacy hap ele geçirildi.
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda B.Y. (41), B.Y.I. (42), T.Ç. (33) ve Ö.Ü. (26) adlı şüpheliler yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 34 gram esrar maddesi, 31 ecstacy hap, 0.65 gram bonzai maddesi, 2 kuru sıkı tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği ile 1 uyuşturucu madde tartımı için kullanılan hassas terazi ele geçirildi.
Polis, uyuşturucu madde satın alan 10 kişi hakkında da uyuşturucu madde kullanmak suçundan yasal işlem yaptı. Bu kişiler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.
3'Ü TUTUKLANDI
Gözaltına alınan şüpheliler B.Y., B.Y.I., Ö.Ü. ve T.Ç. yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden B.Y., B.Y.I. ile Ö.Ü. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, T.Ç. ise adli denetimle serbest bırakıldı.