ANTALYA'da eski manken 45 yaşındaki Esra Keskinol'un kaldığı oteldeki odasına giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, çekmecede bulunan 10 bin lira ile 20 bin lira değerindeki ziynet eşyasını çaldı.
Esline Mankenlik Ajansı'nın sahibi eski manken Esra Keskinol, hırsız şoku yaşadı. Keskinol'un ailesiyle birlikte 10 yıldır kaldığı 5 yıldızlı otelin odasına kapı kilidini kırarak giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, eski mankenin çekmecede bulunan 10 bin lirası ile 20 bin lira değerindeki ziynet eşyasını alarak kaçtı. 2 gün önce tadilata giren otelden eşyalarını çıkartmak için geldiği sırada büyük şok yaşayan Keskinol, polise başvurdu. Olay yerinde inceleme yapan polis, hırsızların parmak izine ulaşmak için odada çalışma yaptı.
Eşi Michael Mayer'in ayakkabılarının bile çalındığını belirten Esra Keskinol, “Oteldeki tadilat nedeniyle odadaki eşyalarımı toplamaya gelmiştim. Odayı dağınık halde buldum. Para ve ziynet eşyalarını almışlar. Çok şükür özel eşyalarımızı alamamışlar. Dün yeni katalog çekimlerini işyerime götürmüştüm. Onlar da çalınsaydı onca emek boşa gidecekti. Tek tesellim bu oldu" dedi.