İZMİT'te 1.5 ay önce evinde intihar eden Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin eski ağalarından işadamı Adem Tüysüz'ün, aileye ait kuyumcu ve döviz bürosunu kapatıp ortadan kaybolan iki kardeşi ve oğlu, bugün ifade vermek için Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Haklarında birçok kişinin şikayetçi olduğu belirtilen 'Sarraf Tüysüzler' adlı kuyumcu dükkanını yöneten iki kardeşi ve yeğeni, daha sonra Cumhuriyet Savcılğı'na sevkedilecek. 
İzmit'te iki hafta önce kent merkezindeki Sarraf Tüysüzler adlı kuyumcu dükkanındaki tüm altın ve değerli eşyaları iki ayrı minibüse yükledikten sonra ortadan kaybolan, intihar eden işadamının kardeşleri Cemalettin Tüysüz ve Yüksel Tüysüz ile oğlu Cengiz Tüysüz bugün öğlen saatlerinde Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Avukatlarıyla birlikte gelen ve burada polise ifade vermeye devam eden Tüysüz ailesinin 3 ferdinin daha önce yazılı olarak yaptıkları açıklamada belirttikleri gibi, Adem Tüysüz'ün vefatından sonra 
'Tüysüzler Şirketler Grubu iflas ediyor' söylenti nedeniyle, vadesi gelmemiş alacak sahiplerinin kendilerini sıkıştırdığını, bu yüzden nakit akışında sıkıntı başlayınca da maddi ve manevi zararlara sebebiyet vermemek için işyerlerinin bir kısmını kapatmak zorunda kaldıklarını söyledikleri öğrenildi. Tüysüz ailesi fertlerinin ifadeler tamamlandıktan sonra Adliyeye sevkedilecekleri belirtildi. 

 FOTOĞRAFLI