KONYA'da şoförlük yapan 40 yaşındaki Ersen Ç., eski eşiyle görüştüğünü iddia ettiği 47 yaşındaki Haldun Keleş'i bacağından bıçakladı. Keleş, yaralı halde Sosyal Güvenlik Kurumu binasına sığınırken, şüpheli Ersen Ç. ise polis tarafından gözaltına alındı.
Olay, saat 08.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Kazım Karabekir Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ersen Ç., bir süre önce boşandığı kadının, ailece tanıştığı Haldun Keleş ile görüştüğünü öğrendi. Ersen Ç., arkadaşı Keleş'i yolda yürürken gördü ve yanına giderek eski eşiyle bir daha görüşmemesini istedi. Bunun üzerine çıkan tartışmada Ersen Ç., Haldun Keleş'i sağ bacağından bıçaklayarak kaçtı. Yaralı Haldun Keleş, yakınlarda bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu binasına sığınırak yardım istedi.
Olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Haldun Keleş daha sonra ambulansa Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Ersen Ç. ise polis tarafından gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.