DENİZLİ'de 40 yaşındaki İ.Ç., boşandığı eşine ilgi gösterdiğini iddia ettiği arkadaşı 41 yaşındaki Salim Yalçı'yı, balkondan tırmanıp evine girdikten sonra bıçaklayarak öldürdü. Ardından cinsel organını kesip ağzına koydu. İ.Ç., olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Olay, Karaman Mahallesi 1491/1 sokak 18 numaralı apartmanın 4'üncü katında dün gece saat 23.30'da meydana geldi. Hurdacılık yapan İ.Ç., 5 yıl önce boşandığı eşi E.Ç.'ye ilgi gösterdiğini iddia ettiğini arkadaşı hurdacı Salim Yalçı'nın evine gitti. Zili çalmasına rağmen kapı açılmayınca, İ.Ç. apartmanın 4'üncü katına balkonlardan tırmanarak çıktı.
Salim Yalçı'nın dairesine ulaşan İ.Ç. camı kırarak içeriye girdi. Daha sonra Salim Yalçı ile tartışan İ.Ç. önce evdeki 35 yaşındaki A.Y.'yi + karnından bıçakladı. Çığlıklar üzerine komşular polise haber verdi. Bu sırada yaralı kadın A.Y., evden kaçarak uzaklaştı. İ.Ç. ise kavga ettiği Salim Yalçı'yı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra cinsel organını bıçakla kesip, ağzına koydu.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, İ.Ç.'yi kaçamadan yakalayarak gözaltına aldı. İ.Ç.'nin gözaltına alındığı sırada "Namus meselesi" diye bağırdığı öğrenildi. İ.Ç.'nin öldürdüğü Yalçı'ya ait kamyonetin de lastiğini bıçakla kestiği belirlendi. Evden kaçan Salim Yalçı'nın sevgilisi A.Y., Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Öldürülen Salim Yalçı ile cinayet zanlısı İ.Ç.'nin işledikleri suçlar nedeniyle bir süre cezaevinde kaldıkları ve denetimli serbestlikten tahliye edildikleri öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.