MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde, evinin bahçesine döktürdüğü odun parçalarını kovayla üçüncü kattaki balkona çeken 65 yaşındaki Hüseyin Şiş, dengesini kaybedip eşinin gözü önünde yere çakıldı. Emekli elektrik teknisyeni Şiş, olay yerinde can verdi.
Olay, Bodrum İlçesi Konacak Beldesi Timurhan Caddesi’nde bugün akşam saatlerinde meydana geldi. Evli ve üç çocuk babası Hüseyin Şiş, kışın yakacak olarak kullanmak üzere yaklaşık 1 ton odun alıp evinin bahçesine döktürdü. Şiş daha sonra, odun parçalarını 60 yaşındaki eşi Güzel Şiş’in de yardımıyla üçüncü kattaki evinin balkonuna iple çekmeye başladı. Güzel Şiş, odun parçalarını kovaya doldurduktan sonra Hüseyin Şiş, yukarı çekmeye başladı. Tam bu sırada dengesini kaybeden Şiş, üçüncü kattan eşinin gözü önünde yere çakıldı.
Talihsiz kadın sinir krizi geçirdi, komşuları sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri Hüseyin Şiş’in hayatını kaybettiğini belirledi. Talihsiz adamın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Hüseyin Şiş’in yakını 60 yaşındaki Mustafa Tok, “Bugün getirilen odunları üçüncü katın balkonuna çekmeye başlamış, yengem de aşağıdan odunları sepete dolduruyormuş, çekerken dengesini kaybederek düşmüş” dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.