Özkan ARSLAN/İSTANBUL,() ESENLER'de eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdükten sonra kendisini de yaralayan Recep Genç, emniyetteki işlemlerinin ardından ambulansla adliyeye sevk edildi.
Olay, Esenler Havaalanı Mahallesi, Gökçay Sokak numara 9'da bulunan 2 katlı binanın 1. katında dün akşam 20.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, cinnet getiren baba Recep Genç, 48 yaşındaki eşi Teyyibe ve 14 yaşındaki kızı Büşra ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüdü. Baba Genç, kavgada eşi ve kızını bıçaklayarak öldürdükten sonra kendisini de aynı bıçakla yaraladı.

SUSMA HAKKINI KULLANDI
Evin büyük kızı Kübra’nın dershane dönüşü eve gelmesiyle ortaya çıkan acı olay sonrası kendini yaralayan baba Recep Genç, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Tedavisinin tamamlanmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne götürülen Genç, buradaki ifadesinde susma hakkını kullandı. Ancak Genç’in sohbet sırasında polislere kahvecilik yaptığını, maddi zorluk içinde olduğunu, bu nedenle eşiyle sürekli tartıştığını, olay günü de eşiyle tartıştığını ve sonrasını hatırlamadığını söylediği belirtildi.

AMBULANSLA ADLİYEYE
Genç, emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi. Genç’in adliyeye götürülmesi için emniyet binasına ambulans çağrıldı. Sedye ile çıkarılan Genç, polislerin yardımıyla ambulansa bindirildi.

(FOTOĞRAF)