HATAY'ın Erzin İlçesi'nde 13 yerinden bıçaklanarak öldürülen 1 çocuk annesi 34 yaşındaki Ayşe Atıcı'nın katil şüphelisi olarak gözaltına alınan, ancak suçlamayı kabul etmeyen eşi 38 yaşındaki Nuri Atıcı sorgusunda cinayeti itiraf etti.
Sıhhi tesisat ustası Nuri Atıcı, dün saat 07.30'da 10 yaşındaki oğlu N.A.'yı İsalı Mahallesi'ndeki evlerinin yakınında bulunan ilkokula bıraktıktan sonra eve döndü ve daha sonra komşularına eşi Ayşe Atıcı'nın öldürüldüğünü belirterek yardım istedi. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturmada Ayşe Atıcı'nın 13 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edilirken, cinayette kullanılan bıçak da sapı kırılmış olarak olay yerinde bulundu.
CİNAYET HABERSİZ SATILAN TARLA YÜZÜNDEN İŞLENDİ
Olayın ardından bir numaralı şüpheli olarak polis tarafından gözaltına alınan Nuri Atıcı, emniyetteki ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek eşini kendisinin öldürmediğini söyledi. Evde yapılan detaylı incelemede evin kapı ve pencerelerinde hiçbir zorlama olmaması, evde herhangi bir hırsızlık yaşanmaması nedeniyle polis tarafından tekrar sorguya alınan Nuri Atıcı, bu kez suçunu itiraf etti. Eşi Ayşe Atıcı'nın Osmaniye'ye bağlı Akyar Köyü'nde tarlası olduğunu, bu tarlayı bir süre önce eşinden habersiz sattığını ve eşinin de bunu öğrendiğini belirten Nuri Atıcı, bu nedenle çıkan tartışmada eşini bıçaklayarak öldürdüğünü söyledi.
İfadesinde eşi Ayşe Atıcı'yı öldürdükten sonra, hiç kimsenin kendisinden şüphelenmemesi için paniklemiş gibi evden dışarı çıkıp komşularından yardım istediğini de belirten Nuri Atıcı, sevk edildiği adliyede nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Çiftin tek çocuğu olan N.A. ise büyükbabası Semavi Atıcı'ya teslim edildi.

ÖAC(BK/AAA)(FOTOĞRAFLI)