Ergün TOS/FETHİYE (Muğla), () - MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde eşi 30 yaşındaki Selcan Milaslıoğlu'nu sokak ortasında boğazını keserek öldüren 32 yaşındaki Harun Milaslıoğlu polise teslim oldu. Milaslıoğlu, ayrı yaşadığı eşini, barda garsonluk yaptığı için öldürdüğünü söyledi.
Olay, Fethiye'nin Taşyaka Mahallesi 141 Sokak'ta, pazar günü saat 10.00 sıralarında meydana geldi. 4 yıl önce evlenen, 1.5 yaşında Derin adlı kız çocukları olan Harun ve Selcan Milaslıoğlu, 6 ay önce ayrı yaşamaya başladı. Selcan Milaslıoğlu'nun kocasından şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanmaya karar verdiği belirtildi. İddiaya göre, çiftin boşanma davası devam ederken 3 aydır göremediği kızını yanına almak isteyen Selcan Milaslıoğlu, eşiyle telefonda görüştükten sonra yanına gitti. Kızını getirmeyen Harun Milaslıoğlu, eşiyle kavga etmeye başladı. Harun Milaslıoğlu, cebinden çıkardığı bıçakla Selcan'ın boğazını kesti.
Harun Milaslıoğlu olay yerinden kaçarken, ağır yaralı olarak hastaneye götürülen Selcan Milaslıoğlu müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Polisin her yerde aradığı Harun Milaslıoğlu, avukatı aracılığıyla dün sabah saatlerinde teslim oldu. Emniyet'te sorgulanan Milaslıoğlu, cinayeti eşinin barda garsonluk yapması nedeniyle işlediğini söyledi. Evlenmeden önce eşinin barda garsonluk yaptığını ancak evlendikten sonra işi bıraktığını belirten Milaslıoğlu, ayrı yaşamaya başladıktan sonra eşinin tekrar barlara geri döndüğünü, barda çalışmaması için defalarca uyardığını öne sürdü. Milaslıoğlu, eşi çalışmakta ısrar edince cinayeti işlediğini söyledi.
Daha önce yaralama ve tehdit gibi suçlardan 30'ya yakın suç kaydı bulunan Harun Milaslıoğlu, çıkarıldığı mahkemece 'kasten adam öldürmek suçundan' tutuklandı.

ET(SU/SS) (FOTOĞRAFLI)