Uğur SAĞLAM/BURSA, () - BURSA'da 36 yaşındaki Canan Gerçek, evinin önünde ölü bulundu. Kimliği henüz bilinmeyen katilin, genç kadını evinin önündeki doğalgaz panosuna başını vurarak öldürdüğü saptandı.
Olay Merkez Osmangazi İlçesi Hamitler Mahallesi Hoş Sokak üzerinde gece 02.00 sıralarında meydana geldi. Sokakta oturan bir kişi sigara içmek için evinin balkonuna çıktığında yerde yatan bir kadını görerek polise ihbarda bulundu. Gelen polis ekibi, evinin önünde Canan Gerçek'in cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, Gerçek'in evinin önünde bulunan doğalgaz panosuna başının vurularak öldürüldüğünü saptadı. Genç kadının cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
Beş katlı binanın birinci katında oturan Canan Gerçek'in, üst katta oturan kardeşi ablasının öldürüldüğünü öğrenince şoka girdi ve polise verdiği ifadede hiç bir gürültü duymadığını söyledi. 
12 yıllık evli olan ve eşinden şiddet gördüğü için 3 aydır ayrı yaşayan Canan Gerçek'in katilinin kimliğinin saptanarak yakalanması için çalışma başlatan polis, katilin genç kadının cep telefonunun sim kartını aldığını da belirledi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

US(FK/ESM) (FOTOĞRAFLI)