İZMİT'te geçen yıl Ocak ayında, eşi ve biri 1.5 aylık 3  çocuğunu uykularında bıçaklayarak ve boğarak öldüren, daha önceki duruşmalarda ise akli dengesinin yerinde olmadığını öne sürerek tahliyesini isteyen Ramazan Geniş, 4 kez ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezasına çarptırıldı. 
İzmit'in Kocatepe Mahallesi 64 sokakta bir apartmanın en alt katındaki dairede geçen yıl Ocak ayında meydana gelen olayda, yaklaşık 15 bin lira olan borcu nedeniyle cinnet geçirdiği iddia edilen 30 yaşındaki Ramazan Geniş, eşi 25 yaşındaki Aysel, çocukları 7 yaşındaki Gökdeniz, 5 yaşındaki Görkem ve 1.5 aylık Aysima'yı bıçaklayarak ve boğarak öldürdü. Olaydan iki gün sonra evlerinin yakınında otomobilde uyurken yakalanan Ramazan Geniş, hakkında 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 4 kez ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Daha önceki duruşmalarda akli dengesinin yerinde olmadığını öne sürerek tahliyesini isteyen Ramazan Geniş'in Adli Tıp Kurum'u'nda yapılan kontrollerinde, 'cezai ehliyetinin tam olduğuna' ilişkin rapor geldiği bildirildi.
AVUKATI 'ALT SINIRDAN' CEZA İSTEDİ
Bugün Kocaeli 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında sanık Ramazan Geniş, avukatı Serap Salı, öldürülen Aysel Geniş'in babası Salih Aysu hazır bulundu. Avukatı, sanığın pişmanlığının göz önünde bulundurularak alt sınırdan cezalandırılmasını istedi.
Ramazan Geniş ise son savunmasında "İnsanoğlunun başına her an her şey gelebilir. Bunun da bana ders olduğunu düşünüyorum. Fazla söyleyecek bir şeyim yok" demekle yetindi.
Mahkeme heyeti Geniş'e, kendini savunmayacak şekilde olan eşi Aysel, çocuğu Aysima, oğulları Gökdeniz ve Görkem'i öldürmekten 4 kez ağırlaştıtılmış ömürboyu hapis cezası  verdi.