TEKİRDAĞ’ın Malkara İlçesi’nde tartıştığı eşinin 3 yaşındaki kızını alarak evi terk etmesine sinirlenen 31 yaşındaki Gürhan Y., 3'üncü kattaki evinin balkonuna çıkıp intihara kalkıştı. Uzun süre atlamaması için ikna edilemeye çalışılan Gülhan Y. alkollü olduğu belirlenince eve giren polis ekiplerince bir anlık dalgınlığından faydalanarak içeri çekilip, kurtarıldı.
Malkara’da kömür ocaklarında işçi Gürhan Y., önceki gün eşi Vildan Y. ile tartıştı. Üç yaşındaki Gülce adlı kızını da alarak evi terk eden Vildan Y., annesinin evine gitti. Dün gece Camiatik Mahallesi, Hürriyet Caddesi'ndeki evinde bir süre alkol alan Gürhan Y., eşinin eve dönmemesine sinirlenerek 3’üncü kattaki evin balkonuna çıktı. Bağırarak çocuğunu görmek istediğini anlatan Gürhan Y., gelmezse balkondan atlayacağını söyledi.
Çevrede toplanan kalabalık polise haber verdi. Oğlunun balkondan atlayacağını duyan annesi Gülşen Yavuz da evin önüne gelerek “Oğlum ne olur yapma, anneni birazcık seviyorsan yapma. Bak sen gidince ben de giderim, yapma. Yapma yavrum” diyerek gözyaşı döküp oğlunu ikna etmeye çalıştı.
'KARILARINIZA GÜVENMEYİN'
Tüm ikna çabalarına rağmen balkondan inmeyen Gürhan Y., kendisini izleyen kalabalığa, “Allahım sana şükür yarabbim. Affet beni yarabbim. Bıktım, bıktım. Karılarınıza güvenmeyin. Ben güvendim, bu saatten sonra bana yaşamak haram. Başka hiçbir şey değil. Hepinizi seviyorum. Karıma ve kızıma zarar gelmemesi için evladımı görmek istiyorum. Evladımı görmek istiyorum” diye bağırdı.
POLİS BACAĞINDAN YAKALADI
Polis ekipleri de "çocuğunu getiriyoruz" diyerek Gürhan Y.'nin balkondan atlamasını engellemeye çalıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alkollü Gürhan Y.’nin atlama ihtimaline karşı balkonun altına branda açtı. İki polis memuru bu sırada eve girerek Gürhan Y.’yi ikna etmeye çalıştı. Gürhan Y.’nin bir anlık dalgınlığından faydalanan polis memurları, onu bacağından yakalayıp içeriye çekti. Balkondan indirilen Gürhan Y., ambulansla Malkara Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Alkol raporuna ise ‘üfleyemeyecek derecede alkollü’ notu düşüldü.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.