ADANA'DA OTOPSİ YAPILDI
Adana Adli Tıp Kurumu'na getirilen ve emlakçılık yaptığı öğrenilen Rahime Alagöz ile Necati Güldalar'ın cesetlerinin tamamen çürüdüğü, kurşun ve delik izine rastlanmadığı belirtildi. Doku örnekleri alınan cenazeler ailelerine teslim edildi.
'YEMEK YAPTIRIYORUM, SİZ BİR ŞEY HAZIRLAMAYIN'
Acı haberi duyunca cenazeyi almak için Adana'ya gelen Rahime Alagöz'ün kardeşi Bilal Alagöz, ablasının 5 ay önce evine telefon edip, "Akşama yemek hazırlamayın, ben dışarıdan yaptırıyorum" dedikten sonra ortadan kaybolduğunu belirterek, "Babam hastaydı, evi arayıp yemek hazırlamamalarını söylemiş. Akşam oldu, gelmedi. Telefonla aradık, ulaşılamıyordu. Emniyete haber verdik, bu güne kadar da haber alınamadı. Cep telefonunun sim kartı çıkartılmış olsa gerek ki, polis sinyal takibinden de bir şey elde edemedi" diye konuştu.
KIZIYLA YAŞIYORDU
Eşi 7 yıl önce ölen ve 13 yaşındaki kızı Kader ile birlikte yaşayan Rahime Alagöz'ün kaçırılmış olabileceğini ileri süren annesi İslim Alagöz ise, Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşlarına boğuldu. Genç kadından geriye kızının kaldığını söyleyen anne Alagöz, "Yavrum tek başına çocuğuna bakıyordu. Bu işin arkasında başka şeyler var" dedi.
İKİNCİ CESEDİ AİLE TANIMIYOR
Aynı otomobilde cesedi bulunan emekli memur Necati Güldalar'ı tanımadıklarını ifade eden Alagöz ailesi, "Kim olduğunu bilmiyoruz. Emlakçı olan kızımız, bu kişiye ev göstermeye gitmiş olabilir" diye konuştu.

Fatih KARAÇALI/ADANA, ()

FOTOĞRAFLI