GAZİANTEP'te, ihbar üzerine bir otomobilde arama yapan polisler, küçük yaştaki 2 çocuğun bacaklarına sarılı 4 kilo 10 gram eroin ele geçirdi. Eroine el koyan ekipler tarafından gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklanırken, çocuklar ailelerine teslim edildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir otomobildeki 3 kişinin, 2 çocuğun bacağına sararak eroin sevkiyatı yapacaklarını belirledi. Polisler, Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınlarında plakası belirtilmeyen otomobili durdurarak arama yaptı. Adları belirtilmeyen küçük yaştaki çocukların bacaklarını kontrol eden ekipler, jelatinle sarılı olan ve çoraplarla gizlenen 4 kilo 10 gram eroin ele geçirdi. Eroine el koyan ekipler, araçta bulunan Ekrem B., Fatih D. ve Abdurrezak B.'yi gözaltına aldı.
Şüpheliler sorgularında çocuklar üzerinden uyuşturucu sevkiyatı yaptıkları suçlamasını kabul etmedi. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından 'Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak ve nakletmek' suçundan adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Çocuklar ise savcılık kararıyla ailelerine teslim edildi.