Atilla ATMACA/ EREĞLİ,(Konya),() - KONYA'nın Ereğli ilçesinde 3 çocuk annesi 45 yaşındaki Zehra Tezcan, evinde sırtından ve karnından bıçaklanıp, boğazı kesilmiş halde bulundu.
Olay, Aydınlar Mahallesi Altınpınar Sokak'taki müstakil evde meydana geldi. Saat 16.00 sıralarında süt almak için eve gelen Tezcan ailesinin bir yakını, seslenip kimsenin dışarı çıkmaması üzerine içeri girdiğinde Zehra Tezcan'ı kanlar içinde yerde buldu. Ardından 112 acil servisi aradı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri karnından ve sırtından bıçaklanıp, boğazı kesilmiş olan Tezcan'ın, öldüğünü saptadı. Tezcan'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Zehra Tezcan'ın kamyon şoförü olan eşi Hakkı Tezcan'ın, iş dolayısıyla oğluyla birlikte il dışında olduğu, kızlarından birinin Sakarya'da, diğerinin de Erzurum'da üniversitede okuduğu öğrenildi. Tezcan ailesinin evine 6 ay önce hırsız girdiği ve yaklaşık 4 bin lirayı çaldığı belirtildi. Polis, Zehra Tezcan'ı öldüren zanlı ya da zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

AA (İA/RT) (FOTOĞRAFLI)