GAZİANTEP'te, sokak ortasında pusu kurarak 1 çocuk babası olan eniştesi 29 yaşındaki Aydın Kereci'yi av tüfeğiyle vurarak öldüren, 19 yaşındaki Salman Kereci ile 3 arkadaşı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Fabrika işçisi Aydın Kereci, geçen pazar günü 8 Şubat Mahallesi'nde akrabasının evinde bulunan eşi Ebru Kereci'nin yanına giderken, iddiaya göre sokakta önünü akrabası ve kayınbiraderi olan Salman Kereci ve 3 arkadaşı tarafından kesildi. Salman Kereci sokakta tartıştığı eniştesini daha sonra yanında bulunan av tüfeği ile ateş ederek öldürdü ve arkadaşlarıyla birlikte kaçtı.
4 KİŞİ TUTUKLANDI
Olayın ardından soruşturma başlatan polis, son zamanlarda çevresindeki kişilere aldığı tüfek ile suç işleyip cezaevine gireceğini söylediği ileri sürülen şüpheli kayınbirader Salman Kereci ile 3 arkadaşının yakalanması için çalışma başlattı. Polis ekipleri yaptığı çalışma sonrası Kereci ile arkadaşları R.K., İ.A.Ö. ve Y.E.K'yi suç aleti av tüfeği ile birlikte gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen Kereci ve 3 arkadaşı, nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

FOTOĞRAFLI