ADANA'da ikinci evliliğini yapan 30 yaşındaki Meryem T., tartıştığı eşi 47 yaşındaki Embiya T. tarafından sokağa atıldı.
Olay, dün öğle saatlerinde merkez Çukurova İlçesi'nin Yurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ilk eşinden ayrılan 1 çocuk annesi Meryem T., 2 ay önce görücü usulü ile özel bir firmada gece bekçiliği yapan Embiya T. ile evlendi. Daha önce 3 kez evlenen ve 4 çocuğu bulunan Embiya T., henüz ellerinde düğün kınası bulunan eşi Meryem T.'yi aralarında çıkan tartışmanın ardından sokağa attı. Eşyalarını da alamayan kadın, polisten yardım istedi. Eve gelen polislerin yardımıyla eşyalarını 3 çuvala dolduran Meryem T., çağırdığı taksiyle baba evine döndü.
BELKİ BARIŞIRIZ
Bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalıştığını belirten Meryem T., eşi ile birbirlerini daha önce tanımadıklarını, görücü usulü ile evlendiklerini söyledi. Meryem T., "Her şey bir hafta içinde oldu. Tanıştık, ailemden istedi, sonra da evlendik. Daha birbirimizi tanımıyorduk bile. Şimdi gidiyorum ama belki aile büyüklerimiz araya girer, sorunlarımız çözülürse belki barışırım" dedi.