Yusuf BAŞTUĞ/ ADANA, () - ADANA'da bir apartman dairesinde yalnız yaşayan ve 3-4 gündür haber alınamayan 50 yaşındaki emekli Aynur Demiroğlu'nun evinden kötü kokular yükselince, komşuları ölmüş olabileceğini düşünerek polisten yardım istedi. Balkondaki demir parmaklıkları keserek eve giren itfaiye ve polis ekipleri, ceset bulamazken; kötü kokunun, elektrik kesintisi nedeniyle çalışmayan buzdolabındaki bozulmuş etten kaynaklandığı belirlendi. 
Olay, merkez Yüreğir İlçesi'ndeki Dadaloğlu Mahallesi'nde bulunan Ezgi Apartmanı'nın 1'inci katında meydana geldi. Yalnız yaşayan bekar Aynur Demiroğlu'ndan 3-4 gündür haber alamayan komşuları, evden kötü kokular yükselince kapısını çalıp, telefonla arayarak Aynur Demiroğlu'na ulaşmaya çalıştı. Çabalarından sonuç alamayan apartman sakinleri, Aynur Demiroğlu'nun ölmüş olabileceğini düşünerek polisi aradı. İhbar üzerine sağlık ekipleriyle birlikte apartmanın önüne gelen polisler, kapıyı açan olmayınca Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nden yardım istedi.
BUZDOLABINDAN BOZUK ET ÇIKTI
Kötü koku nedeniyle maske takıp, özel kıyafet giyen itfaiye görevlileri, 1'inci kattaki eve balkon kapısından girebilmek için merdiven uzatıp, demir makasıyla balkondaki demir parmaklıkları kesti. İçeri giren itfaiye görevlileri ve polisler, tüm odaları aradı, ancak ceset bulamadı. Mutfağa yönelen görevliler, kötü kokunun elektrik kesintisi nedeniyle çalışmayan buzdolabındaki bozulmuş tavuk eti ve kırmızı etten kaynaklandığını belirledi. Dışarıya çıkan görevliler, evde kimsenin ölmediğini söyleyince merakla bekleyen Aynur Demiroğlu'nun komşuları rahat bir nefes aldı. Polisler ve itfaiye görevlileri, kesilen demir korkulukların yeniden yapılması için apartman görevlisini uyararak olay yerinden ayrıldı. Aynur Demiroğlu'nun nerede olduğu ile ilgili ise bilgi alınamadı.

FOTOĞRAFLI