SANICA Boru Elazığspor'un bugün yapılan olağanüstü genel kurulunda yönetim kuruluna seçilen Özcan Doğan ile daha önce aralarında husumet bulunan Mücahit Aydoğdu'nun bıçaklı kavgasında, ikisi de yarlandı. Kongrede Sanica Boru adı değiştirilerek Elazığspor yapıldı.
Kulübün geçen hafta yapılan ve çoğunluk sağlanamayan olağanüstü kongresi, bu gün belediye kongre salonunda, 97 üyenin katılımıyla gerçekleştirdi. Kongrede konuşan Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, bazı üyelerin il dışında olması nedeniyle yönetimde revizyona gittiklerini belirterek, "Yönetim kurulumuzda bir revizyon yapacağız. Değişiklik yapacağımız arkadaşlarımızla hiçbir sorunumuz yok, sadece bazıları şehir dışında yaşadıkları için, bazıları da işleri nedeniyle takımla ilgilenemedikleri için böyle bir karar aldık. Onlarla dostluğumuz sonsuza kadar sürecek. Oluşturacağımız yeni yönetimimizle gerek Elazığspor’un sorunları olsun, gerek ilin sorunları olsun, biz her zaman yanlarında olacağız" dedi.
ADI DEĞİŞTİ
Kongrede alınan karar ile Sanica Boru Elazığspor olan kulüp adının, Elazığspor olarak değiştirilmesi oylamaya sunuldu. Yapılan oylamada, kulüp isminin tekrar Elazığspor olarak değiştirilmesi oy çokluğu ile kabul edildi.
İKİ KİŞİ YARALANDI
Elazığspor kongresi yapıldığı sırada, yönetim kuruluna seçilen Özcan Doğan ile daha önceden husumetli olduğu belirtilen Mücahit Aydoğdu arasında tartıştıma yaşandı. İkili arasında yaşanan tartışma salon dışında kavgaya dönüştü. Doğan ve Aydoğdu, kavga sırasında birbirini bıçakladı. Salonda görevli güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle kavga sona ererken, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile yaralılar hastaneye kaldırıldı. Yönetime yeni seçilen Özcan Doğan'ın durumunun ağır olduğu belirtilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.