(DÜZELTEREK YENİDEN)   Sayın Yazıişleri Müdürleri'ne, "BAĞCILARDA SİLAHLI KAVGA: 4 ÖLÜ, 1 YARALI" haberimizde 3 kişinin öldüğü 2 kişinin de yaralandığı ortaya çıkmıştır. Haberimizi ve fotoğraflarımızı düzelterek yeniden veriyoruz. ---------   BAĞCILAR’da 3 kişinin ölümü 2 kişinin de yaralanmasıyla biten silahlı çatışmanın üzerindeki sır perdesi aralanmaya başlandı. 4 gün önce başlayan husumet sırasında otoparkta daha önce de kavgalar yaşandığı belirlendi. Olay gecesi oğlunun kavga edip yaralandığını gören otopark sahibi H.Ö.’nün, ruhsatlı silahını çıkararak 3 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi.
Yüzyıl Mahallesi, 18. Sokak'ta bulunan bir otoparkta saat 22.30 sıralarında çıkan silahlı çatışmada Muammer Şimşek(17), Sinan Erdal(18), Mehmet Salih Şehirli (16) ve  ölmüş, 2 kişi yaralanmıştı. Olaydan sonra başlatılan soruşturmada otoparkın çevresinde çevik kuvvet ekipleri tarafından tertibat alınmıştı. Otopark sahibi H.Ö. ise kısa süre sonra gözaltına alınmıştı.
HUSUMET 4 GÜNDÜR SÜRÜYORMUŞ
Polis tarafından olayla ilgili yürütülen soruşturmada olayın üzerindeki sır perdesi aralanmaya başlandı. Yapılan araştırmada 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı çatışmanın 4 gündür devam eden bir husumetin sonucu olduğu tespit edildi. Bazı kişilerin 4 gündür otoparka gelerek daha önce orada çalışan bir kişiyi sordukları bu nedenle kavgalar yaşandığı öğrenildi. Olay gecesi bu kez 5 kişi olarak otoparka gelen şüphelilerin, otopark sahibinin oğlu ve bir çalışanla kavga ettikleri onları yaraladıkları belirlendi. Bu sırada oğlunun yaralandığını gören otopark sahibi H.Ö.’nün, ruhsatlı silahını ile olaya müdahale ederek kurşun yağdırdığı, açılan ateş sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
Bağcılar Emniyet Müdürlüğünde tutulan aralarında olayın şüphelisi H.Ö.’nün bulunduğu 4 kişinin sorgularına devam edildiği, husumetin nedeninin tespit edilmeye çalışıldığı bildirildi.