ANTALYA, () - ANTALYA'da 'dur' ihtarına uymayan 22 yaşındaki sürücü Murat K.S., aracıyla park halindeki bir otomobile çarpıp kaçtı ancak peşini bırakmayan polislerce yakalandı.
Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde saat 01.00 sıralarında uygulama yapan polis ekipleri, 07 VE 345 plakalı bir otomobili durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan otomobilin sürücüsü Murat K.S. kaçmaya başladı ve park halindeki bir otomobile çarptı. Karacoğlan Caddesi'nden Aşık Veysel Caddesi'ne giren, Yenigün Mahallesi'nde kaçmaya devam eden sürücü, otomobilini bir sitenin önüne bıraktı. Kendisini takip eden motorize yunus ekipleri ve asayiş ekiplerini atlatamayan Murat K.S., Yenigün Mahallesi 1072 Sokak içinde yakalandı.
POLİS BABADAN TEPKİ
Polis ekip otosuna alınarak otomobili bıraktığı yere götürülen Murat K.S.'nin babası da olay yerine geldi. Çok sayıda polisi karşısında gören ve emekli bir polis olan baba Hasan S., meslektaşlarına tepki gösterdi. Baba Hasan S., "Oğlum polisten kaçtıysa gereğini yaparsınız, cezasını çeker. Ancak burada, bu kadar ekibe gerek yok. Bir ekip gereğini yapsın" dedi. Kelepçesi çıkartılan Murat K.S.'ye kaçtığı için cezai işlem uygulandı.

FOTOĞRAFLI