Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da yeğeninin düğününe gitmek için yola çıkan 38 yaşındaki H.Ç.'nin arkasından gelen kimliği belirsiz iki genç, boynundaki altın zinciri koparıp kaçtı. Altın zincirin 4 bin lira olduğunu söyleyen H.Ç., "Şanlıurfa'dan yeğenimin düğünü için gelmiştim. En mutlu günümüz zehir oldu" dedi.
Merkez Seyhan İlçesi Onur Mahallesi'nde dün saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, yeğeninin düğünü için Şanlıurfa'dan gelen 4 çocuk annesi H.Ç., misafir olduğu akrabalarının evinden düğün salonuna doğru yola çıktı. Yolda yürüyen H.Ç.'nin arkasından gelin yaşları 18-19 arasındaki kimliği belirsiz 2 kişi, genç kadının boynundaki altın zinciri koparıp, aldı. Şok yaşayan H.Ç. bağırarak yardım istedi, ancak kapkaççılar ara sokağa kaçarak, izlerini kaybettirdi. H.Ç., durumu polise bildirdi.
Olay yerine gelen polisler, eşkali verilen kapkaççıları yakalamak için çalışma başlattı. Polisler, şüpheli gördükleri bazı kişileri yakaladı. H.Ç. de teşhis için Şakirpaşa Polis Merkezi'ne götürüldü. Ancak H.Ç., kendisine gösterilen gençler arasından kapkaççıları teşhis edemedi. Bunun üzerine şüpheliler serbest bırakıldı. H.Ç., "Şanlıurfa'dan yeğenimin düğünü için gelmiştim. Yolda yürürken arkamdan bir el uzandı ve boynumdaki altın zincirimi kopardı. 4 bin liraya almıştık. En mutlu günümüz zehir oldu" diye konuştu.
Polis, olayın faillerini ortaya çıkarmak için çok yönlü soruşturmasını sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI