Aziz GÜVENER/ADAPAZARI(Sakarya), ()- Adapazarı ile Karasu İlçesi arasındaki duble yolundaki Poyrazlar Gölü kavşağında meydana gelen kazada düğünden dönen aile fertlerinin içinde bulunduğu otomobil hasta naklinden dönen ambulansla çarpıştı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Necati Gümüş öldü, 3'ü sağlık görevlisi 7 kişi  yaralandı.
Kaza dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Ailesi ile birlikte düğünden dönen 54 yaşındaki Necati Gümüş yönetimindeki 11 SH 895 plakalı otomobil, bir hastayı bıraktıktan sonra dönen Ali Şenek yönetimindeki 54 YV 580 112 ambulansla kavşakta çarpıştı.
Kazada otomobili kullanan Necati Gümüş ile aynı araçta bulunan Fatma, Selma, Ayşe Gümüş, Olcay Gökkaya ile ambulans şoförü Ali Şenek ve acil tıp teknisyenleri; İsmail Tuncel ile Hakan Ünal yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi ile Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.  Sağlık durumu ağır olan otomobil sürücüsü Necati Gümüş, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan diğer 7 kişininin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Soruşturma başlatıldı. 

AG(MB/İD) (FOTOĞRAFLI)